Postări

Se afișează postări din februarie, 2022

Tema 28 - blogroll - again

Andor David Balic Diana Bandi Georgiana Bihari Boglarka Bulzan David Cernea Mihnea Croitoru Yanis Czentye Beniamin Erdei Bianca Fort Raluca Gavris Karina Ghib Fabiana Grajdean Svetlana Manz Raul Morar Alexia Morar George Muhammed Karabulut Mut Denisa   Mindras Andrada Nagy Richard Neagu Laviniu Panti Paul Pepelea Patricia Pol Melisa Rogojan Raul Sandra Andreea Serac Mario Serban Anamaria Silaghi Viviana

Tema 24 - ODD

Imagine
Soc si groaza, oamenii de stiinta ai firmei "ODD" fondata de catre J. H. Williams din Statele Unitle ale Americi, au anuntat ca in urmatoarele 336 de ore, toti cetatenii statului american, Florida vor fi plasati sub carantinare totala. Carantina va avea loc de pe data de 23.02.2022 si se va sfarsi pe 06.03.2022. Toti cetatenii sunt rugati sa respecte carantinarea, deoarece, un nou virus sub numele de " Uroboros " a fost detectat in aer. Corporatia "Umbrella", nu vrea sa ia responsabilitatea asupra sa, anunta purtatorul de cuvant.  Detasamentul "Alpha" impreuna cu Detasamentul "Lima" si "Kilo" al Asociatiei de Evaluare si Securitate anti - Bioterrorism (BSAA) a fost mobilizata, pe toata perioada carantinarii, ea creand un Task-Force cu fortele de oridn din imprejur.

Tema 12 - Internet

Imagine
 PC-ul meu se conecteaza la internet direct, prin cablu lan, direct de la router.

Tema 26 - Proprietatile optice ale hartiei

Imagine
 Nuanta culorii: Nuanta unei hartii este culoarea hartiei. Culoarea este descrisa fiind: Albastru Verde Galben Rosu  Sau o mixtura intre acestea Culoarea poate fi descrisa dupa intensitate si saturatie. In functiune sunt mai multe sisteme, dar cel mai comun pentru industria de harite este CIE L *a* b* .

Tema 23 - Modificarea valorii tonului - DOT GAIN

Imagine
 Iluzia este parte din Dot Gainul optic. In poza este vorba de un halou, Haolu = Dot Gain Optic

Tema 25 - Pantone - Despre culoare

Imagine
 Culoare Pantone Iced Coffee, are codul hexadecimal # 997f56 si este o nuanta de maro. In modelul de culori RGB, culoarea are valoare de: 60% Red , 49.8% Green , 33.73% Blue In modelul de hulori HSL, culoarea are un hue de 37 de grade, 28% saturatie si 47% luminozitate.

Tema 25 - Pantone

Imagine
Am deschis PS, cu imaginea originala pe fundal, Am trsat dreptunghiurile albe, apoi le-am duplicat si aranjat pe proiect Apoi am trasat toate patratele, am pus culorile corespunzatoare, Am pus text pe primul dreptunghi, apoi am luat trademark-ul de pe internet, Dupa am duplicat textul si l-am aplicat pe fiecare dreptunghi. Rezultatul final:

Tema 7

 Orice legat de sport sau educatie antreprenoriala deoarece ma pasioneaza ambele materii si cred ca sunt un subiect usor de abordat, mai ales sportul. Avand in vedere ca educatia antreprenoriala este o materie practic noua pentru noi, avem multe de invatat si in opiniea mea este si destul de ajutatoare si interesanta. Sportul pe de alta parte este vital daca pot sa zic asa, in plus este si o activitate care necesita o coordonare buna intre maini, picioare si ochi. Ar fi frumos sa punem si in practica ideeile colegilor si sa facem si altceva la ora de dirigentie in afara de lucrat la calculator.

Tema 23 - Birds flying on blue sky

Am cautat pe Google imaginile Dupa ce le-am descarcat, am cautat Backround remover si le-am sters fundalul. Apoi am deschis PS, am adaugat imaginile si am respectat cerintele. Sursa imaginii: Cerul Pasari

Tema 11 - O mai bine scrisa temă 10

 Am ajung in statie mai erau 10 minute pana sa vina tramvaiul. Peste vreo jumatate de ora am aflat ca tramvaiul era blocat deoarece a fost un accident intre 2 masini.

Tema 6 - Securitate

 Drumul de la scoala inspre casa intr-o zi tipica de iarna: Dimineata, dupa ce ma trezesc ma imbrac, cobor din scara si ma opresc pana la magazin sa-mi iau ce-mi trebuie, apoi pornesc inspre scoala. Fiind drumul inghetat, o iau mai usor, nu ma grabesc ca sa nu alunec. De obicei ma duc pe jos, dar rare ori iau autobusul. Daca o iau la pas, ma duc pe strada principala, pana aproape de parcul "Oraselul Copiilor", cobor panta pe langa magazinul "Subpeco". Dupa, cand ajung pe strada "6 martie" o iau pe langa "Ziga-Zaga", apoi trec podul "Carol I", trec pe langa terenurile de fotbal 5x5, trec pe langa parcarea mare de langa sala "Antonio Alexe", apoi o iau pe strada "Alexandru Cazaban" pana langa localul "Habbana", unde trec strada. Dupa ce am trecut o iau tot in fata pana sala de jocuri, o iau la stanga si am ajuns in spatele liceului. 

Tema 22 - Recensamant

I (Lista colegi) Am editat lista si i-am scos pe: Galca Diana, Lazar Raul si Borza David Am adaugat colegii noi: Raul Rogojan , Svetlana Grajdean si Muhamed Karabul II (Intrari pe blog/Etichete) Numar de intrari: 50 Numar de etichete: 5 M1: 16 postari M2: 9 postari M3 (Practica): 13 postari TIC: 6 postari Dirigentie: 6 postari

Tema 21 - Spirala2

Imagine
Am deschis un proiect nou in PhotoShop, de 800x800 pixeli Am facut 8 dreptunghiuri fiecare mai mic cu 105 pixeli decat celalalt Le-am redenumit cu 1a, 1b, 1c, pana la 3a  Si apoi am urmarit tutorialul atasat:

Tema 21 - Spirala

Imagine
Am deschis un proiect nou in Ps (1000px x 1000px) Am trasat un dreptunghi de 1000 px x 1000px si latimea de 5 px L-am asezat in susul paginii  Am copiat layer-ul, l-am rotit 90 de grade L-am asezat in partea dreapta Am copiat layer-ul, l-am rotit 90 de grade L-am asezat in partea de jos Am copiat layer-ul, l-am rotit 90 de grade Am scazut 105 px Apoi l-am asezat in partea stanga a paginii Repteam si obtinem spirala