Postări

Se afișează postări din decembrie, 2020

M1 - Tema 1

 Greseli de scriere                                                                        " Descoperiti macar 3 greseli de tipar din document. Postati pe blog forma gasita dar si forma corecta a celor 3 greseli depistate." I. "C lic", forma corecta fiind "Click" II. "Masina de scris", Forma corecta fiind " mașină de scris" III. "Allege", Forma correcta fiind "alege"

Colegii

Colegii: https://erdeibiancasiandra.blogspot.com/ https://beniaminczentye.blogspot.com/ https://mihneacernea.blogspot.com/ https://davidbulzan.blogspot.com/ https://borzadavidgeorge.blogspot.com/ https://bihariboglarka.blogspot.com/ https://dianabalic.blogspot.com/ https://daviddavid21.blogspot.com/ (restu nu am găsit) 

📞TELEFONUL MEU📞

Telefonul meu. Nu am cel mai performant sau cel mai nou telefon, dar am unul util. Pot sa fac poze, sa sun, sa ma joc.  Specificații: -Nume: Honor 8s -Camera de 13MP(1080p) -2/3GB RAM -3020mAh -OS: Android 9.0  Chair dacă data lansării este Aprilie, 2019 Telefonul se tine bine pe picioare, chiar foarte bine pot sa zic. Poate sa fie o competiție pentru Apple și Samsung, bineînțeles, modele respective fiind în conformitate cu Honor 8S. Am telefonul de 5 luni și ceva și pot sa zic ca merge excelent. L-am scăpat de câteva ori, dar nu s-a spart tare. În rest nu am probleme cu el, pot sa fac efectiv ce vreau cu el pentru ca este "reliable" și "modular".